Male Edge penis forstørrer Engelsk Norsk

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Penis forstørring ved hjelp av strekking
Den patenterte Male Edge penis forstørreren kombinerer banebrytende teknologi med beviselig vitenskapelig teori. Den er trygg, enkel å bruke og garanterer å gjøre penisen din større – både i avslappet og erigert tilstand.

Med Male Edge penis forstørrer produktet, vil din penis bli utsatt for en forsiktig men konstant strekking.
Med Male Edge penisforstørrer produktet, vil din penis bli utsatt for en forsiktig men konstant strekking. Dette fører til at vevet gradvis strekkes og vokser. Ikke vær engstelig, det er 100 % sikkert og de fleste vil ikke engang merke at behandlingen er igangsatt før du tar en måling av oppnådd resultat.

Innen få dager vil du begynne å utvikle nytt vev på penisen – og det er dette nye vevet som vil medføre at penis øker i lengde og tykkelse. Jo mer du bruker Male Edge penis forstørreren, jo mer vil penis øke i omfang. Så enkelt er det.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Strekking er ikke noe nytt. I mange år har kirurgene brukt lignende teknikker for å øke lengden på lemmer, fingre og tær.
Strekking er ikke noe nytt. I mange år har kirurgene brukt lignende teknikker for å øke lengden på lemmer, fingre og tær. Prosessen blir også brukt av flere innfødte grupper for å forlenge lepper, nakker, øreflipper og neser. Det fantastiske om bruken av strekking er at det utnytter din egen kropps naturlige vekst potensialer. Med andre ord, den ber ikke kroppen din om å gjøre noe annet enn det den har gjort millioner av ganger før. Vi har tatt tak i denne utprøvde og testede fremgangsmåten og utviklet et virkelig revolusjonerende penisforstørrer produkt; et produkt som du nå kan bruke til å få en større penis.

I gjennomsnitt vil menn som bruker Male Edge penis forstørrer kunne glede seg over en permanent økning på 28% i lengde og 19 % i tykkelse.

I gjennomsnitt vil menn som bruker Male Edge penis forstørrer kunne glede seg over en permanent økning på 28% i lengde og 19 % i tykkelse. Men det viktigste er at Male Edge ikke forårsaker en dårligere ereksjon. Mange brukere finner faktisk ut at deres ereksjoner blir vesentlig sterkere etter å ha tatt i bruk Male Edge, forårsaket av den økte celleaktiviteten og blodtilførsel som man vil oppleve. Ganske enkelt, Male Edge er har kommet for å sette sin plass i penis forstørrer produkter i markedet.


Bestill din Male Edge penisforstørrer her

MALE EDGE NORGE // post@maleedge.no // www.MaleEdge.no // © DanaLife ApS